Skip to main content

legeland for små børn

Mini Legeland

Velkommen til vores perfekte legeområde for småbørn og deres forældre! Her kan I lege, udforske og skabe dejlige minder sammen. Der venter jer både sjove bolde og bløde forhindringer.

Mini Legeland

Velkommen til vores legeland for de allermindste! Her kan små børn udforske og lege i en rolig og tryg atmosfære, der er specielt designet til deres behov. Vores legeland er fyldt med bløde legeredskaber, sjove aktiviteter og pædagogisk legetøj, der stimulerer deres fantasi og udvikling.

For forældre med små børn er vores babyklub det perfekte mødested. Inspireret af konceptet “åben børnehave” tilbyder vores babyklub en afslappet og imødekommende atmosfære, hvor forældre og børn kan mødes, lege og lære sammen. Med vores prisvenlige medlemskab får forældrene adgang til regelmæssige møder, legestunder og støtte fra vores erfarne team.

Vores legeland og babyklub er ikke kun et sted at lege og lære, men også en mulighed for forældre at skabe værdifulde minder sammen med deres børn. Vi er her for at støtte og inspirere jer på jeres rejse gennem forældreskabet.

Besøg os i dag og opdag den vidunderlige verden af leg og læring for små børn. Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores fællesskabsorienterede og kærlige miljø, hvor alle børn og forældre føler sig hjemme!

Vi havde nogle rigtig gode timer i Flip Out. Masser af gode aktiviteter, venligt personale og god mad. Glæder os til at besøge det igen.
- Dorthe Nielsen, mor

icon-2

MINIPUT

Mød andre forældre med små børn, og lad dem lege i sikre og trygge omgivelser, mens I taler om forældreskab over en kop kaffe.

ticket (3)

MEDLEMSKAB

Bliv medlem hos os og få fantastiske fordele. Besøger du os mere end én gang om måneden, har medlemskabet allerede tjent sig selv hjem.

icon-3

BØRNEFEST

Fejr dit barn på den bedste måde med vores fantastiske aktiviteter, der er perfekte til børnefester.

icon-4

SÆSONKORT

Gå ikke glip af alle vores sæsonbestemte unikke tilbud.

EVENTYRET KALDER!
Book et besøg i dag.

Book dit besøg hos Flip Out i dag eller køb et medlemskab.